Juoksu on ohi ja Lettu on kuin ei mitään. Hiukan se on lihonut, mutta se johtunee ruoan vaihtamisesta: mehän ollaan siirrytty Advancesta sen saantivaikeuksien takia Royal Caniniin ja uuden muonan annostus on vielä hiukan hakusessa.

Treenit saavat nyt jäädä vähemmälle, mutta kokonaan ei neitiä (eikun sehän on nykyisin Rouva!) voi jättää laakereilla lepäämään. Tokon "hankalat koukerot" unohdetaan nyt ja agility on pannassa, mutta pk-tottista käydään ylläpitämässä ja jälkitreenejä pyöritetään entiseen malliin. Jälki ei ole fyysisesti raskasta ja Lettu tarvitsee aivokapasiteetin liikuttelua.

Lenkkeilyä jatketaan joskin huomioiden koiran omat juoksuhalut. Vapaana lenkkeilyä paljon, canicrossia ehkä vain lyhyempiä lenkkejä jotta ei vähäisiä vetohaluja kadoteta kokonaan.

Lisäsin tuonne reunaan "faktoja"-laatikon jonne olisi sitten tarkoitus tallentaa numeeriset tiedot pentueesta. Mitä kaikkea sinne voisikaan laittaa, olen avoin ehdotuksille? Ainakin suunnitelmissa on jonkinlainen luonnetestitilasto lähisuvusta. Vaikka en itse pidäkään luonnetestiä minään aapisena antanee se jonkinlaista osviittaa - ja onhan sitten hauska katsoa miten pentue aikanaan vastaa tilastohaasteeseen.