689445.jpg
Pentu sai sitten pikaisen aamupalaverin tuloksena nimekseen Laki. Itse asiassa se on ollut sen niminen jo ihan alusta asti... nimittäin iltana jolloin se oli syntynyt, Timppa tuli kotiin töistä, otti pennun syliin ja sanoi miettineensä että sen nimeksi laitetaan Lucky. No, sitä aina silloin tällöin ollaan pureskeltu ja kumpikin meistä oli sitä mieltä että Lucky on kuitenkin pojan nimi. Kun Asko-pojaltamme kysyttiin että mikä pennun nimi sitten oikein on, hän vastasi yksikantaan että Laki. So let it be. Voihan se olla että se vuosien saatossa vääntyy Lakki-muotoon...

Kennelliittoon rekisteröintipaperi lähti eilen, ja virallisesti kirjoihin tulee nimi Acting Lady Luck. Kaikki etukäteen mietityt ja suunnitellut nimet saivat unohtua, onhan tämä pentu jotain erityistä!

Laki kasvaa hurjaa kyytiä. Sille on kehkeytynyt varsin vahva oma tahto. Kun otan sen syliin vähän käsitelläkseni sitä, se jossain vaiheessa raivostuu ja rimpuilee ihan hirveästi. Hurjaa huutoa tietysti seuraa se että Lettu meinaa tulla ikkunasta sisään ja mun on päästettävä ne kahdestaan, tosin olen yrittänyt rauhoittaa pennun ensin sylissä.

Yksi huolenaihe on ilmestynyt: pari päivää sitten huomasin että sen napa vähän pullottaa. Sitä painettaessa pallukka (n. 1mm halkaisijaltaan) painuu sisään. Tämähän vaikuttaa napatyrältä! Toivotaan nyt että se kasvaisi itsekseen umpeen, tai että tämä(kin) on vain niitä hermostuneen kasvattajan omia mielleyhtymiä.

Tänään otin Letun masusta tikit pois. Haava näyttää hyvin parantuneelta, yhtään ei näkynyt mitään vuotojälkiä, tikinreiät putsasin vielä Betadinella.

689442.jpg