720369.jpg
Kolmeviikkoissynttärin kunniaksi Laki sai matokuurin. Annoin sille kolmen päivän satsin Flubenol-tahnaa, äiti Lettu sai samaa vanhaa Nemavettiä kun sitä kaapissa on. En sitten tiedä onko sillä väliä että käyttää eri valmistetta, kyllähän ne samoihin matoihin kuitenkin tehoavat.

Pieni koira sai sitten synttärilahjaksi myös hampaat. Perjantaiaamuna huomasin että kulmahampaiden kohdat olivat sellaiset terävät, ja illalla niissä oli jo selvät pikkuiset hampaat. Kun suuta sisältäpäin kokeilin, löytyi myös poskihampaat, ne ovatkin varmaan puhjenneet jo aikaisemmin. Lauantaina näkyviin tulivat myös etuhampaat. Eipä ole samanlaista tuskaa tuo hampaiden tekeminen kuin ihmislapsilla!

Into tutkia maalimaa lisääntyy koko ajan. Nyt on ollut sateista ja siksi ei olla käyty ulkona, mutta olohuoneessa seikkaillaan sitäkin rohkeammin. Jalat alkavat kantaa jo parketillakin kunhan vaan huomaa että siirtyy liukkaalle... Askon lelut ovat mielenkiintoisia ja televisio tuntuu viehättävän myös, etenkin jos sieltä kuuluu musiikkia. Vaikka pentulaatikosta otettiin ne turvarimat pois, on vaan ajan ja sattuman kysymys milloin Laki pääsee reunan yli. Laitoinkin Laatikon edustalle maton pehmentämään alastuloa :D

Tänäaamuna kuvattiin taas videota, pikkukoira komentaa äippää aika kovasti! Kasvanutkin se on jo niin että ylettyy tissille vaikka Lettu seisoo.