Heti kun neljä viikkoa ajateltua tiineyttä tuli täyteen, en enää malttanut odotella vaan varasin ultran - ja sainkin sen heti tälle päivälle. Aamupäivä piti vielä pureskella kynsiä...

Laki ei ole lihonut ollenkaan - itse asiassa punnitsin sen lääkärissä ja se painoi tasan saman 22,4 mitä viimeksi punnituksessa. Hieman sen vyötärö on alhaalta täyttynyt mutta eihän tässä pakkasia pidellessä ole lenkkeilty tai treenattukaan mitään. Se on ollut kyllä rauhallinen ja aamu-uninen mutta eihän se nyt mikään sählä kotioloissa ole aina muutenkaan. Tissit sillä on hieman tulleet esiin mutta tulevathan ne aina juoksun jälkeen. Kaikin puolin se on minusta ollut paljon vähemmän tiineen näköinen kuin viime astutuksesta jolloin se siis oli tyhjä.

Eläinlääkäriä (Tuula Moisio) odoteltiin huoneessa tovi, sitten kun hän tuli pistettiinkin töpinäksi. Jopa meidän Asko nakitettiin valohoitajaksi elikkäs pimentämään huone kun koira saadaan valmisteltua. Lakihan inhoaa (edelleen) väkisin joutumisia ja sain kyllä ihan tosissaan pidellä sitä etujaloista jotta se pysyy paikallaan. Lääkäri ajeli pikaisesti vähän karvoja keskeltä alavatsaa ja töräytti aineet, sitten valot pois ja ultraus käyntiin.

Olin sellaisessa kulmassa ruutuun nähden että en hyvin nähnyt mutta lääkäri, hoitaja ja Asko kyllä näkivät heti että pentuja siellä oli! Koska Laki oli edelleen hyvin jännittynyt ei sitä kiusattu enempää, oli selvää että useita pentuja on ja ne jotka nähtiin olivat hyvän kokoisia ja -näköisiä. Kun Laki laskettiin pöydältä alas lääkäri vielä tokaisi että hänen mielestään oli ilmiselvää että se on tiine, näkihän sen jo vatsan muodostakin... (niinpä, juuri se alavyötärön paksuuntuminen...)

Yksi merkki mistä aamupäivällä vähän ajattelin että olisko Laki tiine, oli se että Lettu aloitti myös juoksut. Sen viimeaikaiset juoksuvälit on olleet pidemmät, eli nyt se todennäköisesti valmistautuu imettämään Lakin pentuja. Voi mummoa :)

Nyt sitten odotellaan rauhassa jokunen viikko. Odotellessa voisi vaikka alkaa mittailemaan pentulaatikolle paikkaa keittiöön ja käydä hakemassa Lakille sapuskaa. Lakihan on syönyt Eukanuban Performance High Activitya ja sillä ajattelin syöttääkin sen synnytyksen ja imetyksenkin ajan, ko. ruoka oli vaan viimeksi kaupasta loppu ja nyt muutama päivä ollaan menty Medium Normal Activitylla.