Pennut kasvavat huikeaa vauhtia; tällä hetkellä isoin pentu, Punanenä, hipoo jo puolen kilon painoa! Ne myös liikkuvat jo paljon ketterämmin ja vaikka välillä kapsahdetaan selälleen, toisinaan äiti-Lakia pidetään kiipeilytelineenä.Kaikilta ovat navat siitisti irronneet, muutamalla rupi vähän pömpöttää ja seuraava jännityksen aihe on tietenkin se että tuleeko niille tyriä.

Tulppis näyttää ja tuntuu paremmalta, sen hengitysvaikeudet on helpottaneet ja se on saanut painoa lisää. Annan sille kuitenkin koko ajan lisäruokaa ja nostelen sitä tissille silloin kun siellä on vapaata: tänä aamuna Tulppis ehtikin imaista kunnon aamupalat maitobaarista ennenkuin sisarukset heräsivät. Silti Tulppis on vielä heikko ja uninen, yöllä heräilen nostamaan sen äidin viereen lämpimään kun se helposti ajautuu kauemmas ja inisee sitten siellä. Toki antibioottikuuri väsyttää ja sen onkin levättävä paljon jotta menetetty kasvu saadaan kiinni mutta silti, vieläkin huolestuttaa sen puolesta. Jos ongelmien takana on kuitenkin jotain vakavampaa?

Laki on nyt rauhoittunut, ilmeisesti leikkauskivut on hellittäneet ja maito virtaa helpommin. Vielä eilen pesä oli vähän suttuinen mutta viime yön jäljiltä ei näkynyt minkäänlaista kakka- tai eritelänttiä. Ulkonakin Laki malttaa olla jonkin aikaa ja kun pennut nukkuvat, se voi olla laatikosta poiskin hetken. Vähän sitä silti pitää muistutella syömään!