Niin tuli sitten aika pentujen muuttaa uusiin koteihinsa. Ensimmäisenä matkaan lähti Punanenä, se muutti pois jo seitsenviikkoisena. Sen uusi perhe oli käynyt edellisellä viikolla parikin kertaa sitä katsomassa, ja oli koskettavaa nähdä kuinka se rynnisti uutta emäntäänsä vastaan tämän kävellessä keittiön portista sisään. 

Kun Punanenä oli lähtenyt, muut pennut viettivät todella rauhallisen päivän. Ehkä ne ihmettelivät mihin velipoika oli mennyt, mutta väkisinkin mieleen tuli myös että oliko se ollut juuri Punanenä joka oli villinnyt laumaa? Toiveajattelua, seuraavana päivänä vanha tuttu melske alkoi taas :D

Kahdeksan viikkoa täytettyään pois muuttivat Mustajalka, Kryptis ja Pilkkutyttö. Kaikki lähtivät reippaina matkaan ja tytyy myöntää että tuona iltana olo oli melko haikea.

Mutta kyllä ne kolme jäljelle jäänyttä poikaakin pitivät aamuviideltä kunnon herätyskonsertin. Lisäksi, illalla niiden ruoka-annosta oli ollut hieman vaikea sovittaa sopivaksi ja Tulppiksen syötyä yksin yli puolet minun piti lisätä toisille kahdelle extraa,  aamulla "sitä ihteesä" oli ihan runsaasti. Noh, nyt aion nauttia näiden kolmen seurasta vielä muutaman päivän, suunnitteilla on hihnakävelyä ja koulutuskentällä vierailua. Alkavalla viikolla sitten Ville ja Pläkkikaula odottelevat hakijoitaan ja Tulppis jää yksin.

Tämä blogi hiljenee nyt, palaan asiaan seuraavaa pentuetta tilattaessa, toivottavasti ensi vuonna. Kiitos henkisestä tuesta kaikille ystäville, kiitos luottamuksesta pentujen ostajille ja muille niitä kyselleille. Kiitos miehelleni Timolle ja kiitos pojalleni Askolle. Ilman teitä tämä olisi ollut ylivoimainen urakka.

Toivon pentujen elämään kaikkea hyvää ja toivon että ne tuovat uusille perheilleen paljon iloa ja mukavia muistoja. Toivottavasti nähdään usein!