Tiineystarkastukseen oli varattu aika tänään (kuukausi astutuksesta) klo 12. Eilen illalla eläinlääkäristä oli minulle yritetty soittaa, ja säikähdin jo että emme pääsekään. Aamulla he sitten soittivat uudestaan ja kertoivat yhden lääkäreistä sairastuneen, mutta että meidän aikamme oli siirretty illemmalle.

Voi kääk! Koko päivä aikaa jännittää... Hyvissä ajoin olimme paikalla, ja jouduimme vielä vähän jonottamaankin. Lettu volisi ja mölisi odotushuoneessa, vaikka paikka on ihan uusi ja Letulle vieras; klinikka on muuttanut alkukuusta. Sointu Jalkanen otti meidät vastaan ja yllättävän helposti saimme Letun nostettua selälleen pöydälle, kaippa se arvasi että vastaan ei kannata pyristellä.

Ultraan osui heti yksi pentu, sitten paaaljon tyhjää. Toisellakin puolella näkyi heti yksi, sitten taas vähän eri kohdasta kolme peräkkäin. Lääkäri sanoi ettei ala arvailemaan pentujen tarkkaa lukua mutta että tuskinpa on tulossa kovin suuri pentue - kerroin että Letun emälinjassa on tapana tehdä isoja pentueita. Hoitaja kertoi eräälle koiralle nähdyn ultrassa kolme, ja syntyneen kymmenen!

No, pääasia että pienokaisia massussa on! Nyt taas odotellaan, ensi viikolla varmaankin voisi käydä ostamassa vahvempaa ruokaa ja vähän hypistelemässä pentupantoja...

Ultraus maksoi 65 euroa.