Laki on kuluvan viikon ahkerasti yrittänyt saada Lettua oksentamaan ruokaa. Se nuolee äipän suupieliä ja puree kuonosta. Niinpä päätin aloittaa sille kiinteän ruuan tarjoilun - ainakin pieninä makupaloina nyt aluksi. Varsinaista lisäravintoa se ei vielä tarvitsisi.

Ensimmäinen jauhelihalusikallinen katosi pienen pennun suuhun ennätysvauhtia: ihan ekaa murusta tarjosin sille kädestä, ja kesti hetken ennen kuin Laki tajusi että sitä voi ottaa suuhun. Sitten se kävi nopeasti maitobaarilla, tuli takaisin ja nyt muruset hävisivät sormistani heti. Enempää en ehtinyt tarjotakaan kun neito hyökkäsi lautasen kimppuun ja imaisi loput. Vähän piti lautasen reunaakin pureskella!

Lettu säikäytti minut tänään. Se on eilen syönyt vähän nihkeästi ja tänään ei ollenkaan. Pihalla huomasin sen kakan olevan vähän löysää ja pahallehaisevaa. Mittasin myös sen lämpöä ja se oli 39,11, paljon korkeampi kuin tähän asti siis!  Tietysti soittelin eläinlääkärillekin joka (jälleen) rauhoitteli ja oli sitä mieltä ettei syytä huoleen mutta tilannetta on seurattava tarkasti. No, pari seuraavaa uusintamittausta näyttivät jo lohduttavammalta: 38,8 ja parin tunnin kuluttua 38,2. Ehkä lämmönnousu sitten johtui vain siitä, että Lettu haukkui ja riekkui sisällä kun käytin Hessua uimassa. Toisaalta Lettu kävi itse eilen uimassa ja siitähän minä tietenkin pelkäsin sen saaneen jonkun tulehduksen. Toivottavasti selvittiin säikähdyksellä.

Lakin touhuja kuvattiin eilen taas videolle. Tänään se sitten esittikin lelujen kimppuun hyökkäyksiä eikä tietenkään sattunut olemaan kameraa käsillä... Sanoisin että se käyttää hampaitaan (jos sillä sellaiset siis olisi) jo varsin mallikkaasti, lelu uppoaa suuhun ihan "saranaan" asti. Se myös selvästi reagoi kun vedän leluja siitä poispäin, eli näkö on kehittynyt jo paremmaksi. Korvatkin alkavat liikahdella kun kovia ääniä kuuluu.