Letun huonosyömäisyys on jatkunut: välillä se syö enempi ja välillä vähempi. Sitten eilen se alkoi tiputtaa verisiä lämpäreitä, ja illan mittaan ne alkoivat olla niin suuria että huolestuin jo tosissaan. Kuumetta sillä ei ollut mutta vähän kivuliaan oloinen se oli, petaili paljon ja läähätti. Aamulla sitten soitin lekuriin, sinne samaan Pet-Amiin missä Lettu leikattiinkin.

Letulta tutkittiin veriarvot ja niissä ei ollut häikkää. Enää se ei ollut edes kivuliaan oloinen. Ei aristuksia eikä turvotuksia. Lääkäri määräsi nyt kuitenkin Synoluxia 10 päivän kuurin, jos kohdussa on alkavaa tulehdusta. Hyvä asiahan on se, että "paha" valuu pois eikä jää sinne sisälle hautumaan.

Laki sen sijaan syö kuin hevonen. Olen pikkuhiljaa lisännyt jauhelihan joukkoon kuivamuonaa (RC maxi babydog) ja tarkoitus olisikin pitää jauhelihan määrä samana (n. 1,5 rkl) ja lisätä nappulan määrää. Annokset pysyvät kuitenkin vielä pieninä kun eihän tuo laiha ole. Eilen aloin antamaan välipalaa kahdesti päivässä, ajattelin loppuviikosta lisätä kolmannen kerran.

725447.jpg
tyhjä kuppi :(