Kovasti tässä ollaan pohdittu ollako tiineenä vai ei. Tosiasiahan on että mahdolliset alkiot kiinnittyvät kohdun seinämään vasta nyt alkavalla viikolla joten edes Laki itse ei voi tässä vaiheessa tietää onko masussa vaaveja vaiko ei. Otinkin tänä päivänä "starttilukeman" vyötärönympäryksestä: timmi urheilijaneito oli 56cm ympärysmitaltaan. Itse asiassa äitinsä Lettu on juuri saman paksuinen.

Äitiinsä verrattuna Laki on kyllä ollut simppeli juoksuineen astutuksineen. Lettuhan on varsinainen "lortto" juoksuaikana; se tyrkyttää itseään huomiota herättävästi, vuotaa paljon ja kauan eikä meinaa lopettaa ollenkaan. Laki ei sanottavammin itseään tyrkyttänyt mutta aivan mukisematta antoi silti Boriksen hoitaa hommat. Lakin vuoto loppui "oppikirjamaisesti" ennen tärppipäiviä ja sitten astutuksen jälkeen juoksu vaan hiipui, en edes osaa sanoa tarkkaan milloin sillä ei enää ollut juoksua. Ei loppuvuotoa ja turvotuskin laski tasaisesti.

Juoksun aikana Laki oli treeneissä vähän omissa ajatuksissaan mutta nyt se on palannut täysin normaaliksi. Ruokahalu on pysynyt hyvänä. Ruoaksi olisin halunnut vaihtaa RC:n HT 42d:n, mutta oma kauppiaani ei ole vieläkään säkkiä maahantuojalta saanut ja nyt alkaa olla myöhäistä aloittaa uusi 18 kilon säkki, kun sitten penturuokaan on kuitenkin siirryttävä kantoajan lopulla. Niinpä Laki syö sitä samaa mitä tähänkin asti, Royal Canin Energy 4300 - versiota.