792660.jpg
Niin se aika vierähtää, Laki on jo 7 viikon ikäinen. Laki painoi tänään 4,8 kiloa: se on vähän yläkanttiin tuon rotuiselle, mutta enää se ei ole oikeastaan pulska, isokokoinen kylläkin. Toivotaan että kasvu tasaantuu tässä kun liikuntaa koko ajan lisätään. 

Koska Laki jää äidin hoiviin, se saa vielä halutessaan käydä tissillä. Maito ei vaan taida enää maistua kovin hyvältä kun ei se käy juuri muuta kuin maiskauttamassa, sitten taas jo mennään. Lettukin suhtautuu jo vähän ynseästi Lakin naskaleihin.

Letulle vaihdettiin antibiootti ja toivotaan että se puree. Lisäksi aloin syöttämään (kiitos Elina) sille kirsikkatabletteja: niiden pääasiallinen käyttökohde on virtsatulehdusten ehkäisy mutta toivotaan että ne auttavat tukihoitona tässäkin.

Laki alkaa pikkuhiljaa opiskelemaan kisakoirien elämää ja toivottavasti jonain päivänä se itsekin kokeilee taitojaan hakumetsässä, tokoareenoilla taikka agilityssa. Pitkä tie on kuitenkin vielä kuljettavana. Opinnoista voit lukea Lakin omasta blogista. Tämä pentublogi hiljenee nyt, jatkan kirjoittamista sitten kun seuraava pentue on ajankohtainen.

792672.jpg