750617.jpg
Laki ja isi!

Kuluneella viikolla Lakilla on käynyt paljon vieraita. Lettu-äiti on ollut sitä mieltä että pentu saa nyt tutustua sekä vieraisiin ihmisiin että koiriin. Hetkittäin Lettu on ollut vähän huolissaan mutta mitään paniikkia se ei ole saanut.

Maanantaina kävi Askon serkku Noora ystävänsä kanssa, tosin he piipahtivat kanootilla ja vain pihassa. Tuolloin Laki otti ensi kosketuksen järveen, ei se ihan kahlaamaan mennyt mutta etutassulla piti vähän kokeilla mitä ihmettä siellä kaislikossa loiskuu.

Tiistaina vuorossa oli Letun paras kaveri Rasmus ja sen nuori tyttöystävä Näpsä ihmisineen. Kuvia tuolta vierailulta on täällä.

Keskiviikkona kylässä kävi agikaverini Niina poikansa Esan kanssa. Esa tietysti enimmäkseen leikki Askon kanssa, mutta yhdessä pojat myös hoitivat Lakia.

Torstaina oli sitten se suuri päivä, kun Lakin oma iskä tuli katsomaan pientä! Seamus oli ystävällisen utelias mutta tyypillinen suomalainen mies - lastenhoito on naisten puuhaa. Letun kanssa se olisi ehkä voinut mennä uusiin naimisiin, mutta Lettu oli tästä erittäin eri mieltä. Jopa niin eri mieltä ettemme meinanneet saada niitä mahtumaan samaan perhekuvaan. Koska yksikään kuvista ei kuvaa auvoista perheonnea, laitan tähän useamman, jotta arvoisat katselijat voivat "poimia" yhden koiran sieltä ja toisen täältä - jokainen niistä on kaunis ainakin jossain kuvassa :D
750633.jpg

750634.jpg

750637.jpg