Yöllä tulin töistä ja tapani mukaan annoin Lakille iltapalaa. SE ei alkanut syödä joten päätin mitata ensin sen lämmön. Mittari näytti 37,1! Koska se oli iltapäivällä ollut 37,5 (alimmillaan tähän mennessä) päätin odotella hetken ja mitata uudelleen. Käytin Lakia myös ulkona ja se tekikin ihan löröt kakat. Sisälle tullessamme se ei vieläkään koskenut ruokaansa ja n. tunnin kuluttua mittasin lämmön uudelleen, nyt se oli 37,4 eli nousemaan päin. Kuinka alhaalla se sitten oli käynyt, sitä emme saa koskaan tietää.

Aamulla ruoka oli edelleen koskematon ja Laki hyvin levoton. Kuitenkaan se ei antanut Letun koskea ruokaansa: juuri ehdin väliin ja tappelulta vältyttiin... Laki sitten söi puoliväkisin osan ruuasta. Se kävi ulkona ja sisälle tullessaan meni makaamaan petiinsä ja tärisi sekä läähätti. Välillä se kuopi raivoisasti petiä ja kohta oksensi syömänsä ruoan pois.

En sitten lähtenytkään töihin, onneksi sain sijaisen. Nyt tässä odotellaan ja katsotaan, välillä Lakilla on selvästi paha olla mutta enimmäkseen se makailee ihan rauhassa ja huokailee. Nukahtikin se tuossa ja näki unia :) Kun hain ulkoa polttopuita Laki kävi nappaamassa eteisestä pehmopallon ja vei sen pesäänsä hoidettavaksi!