Letun vuoto alkoi uudestaan, vaikka sillä on antibioottikuuri päällä. Eläinlääkäri tutki sen ultralla, eikä kohdussa näkynyt märkäpesäkettä. Otettiin uudet verikokeet, niiden tuloksia odotellaan huomiseen ja siihen asti jatketaan nykyisellä antibiootilla. Lettu ei ole kovinkaan kipeän oloinen, hieman vetämätön kylläkin ja se juo paljon.

Laki on käynyt ihmisten ilmoilla kävelyllä parikin kertaa. Pyörätuolit ja rollaattorit olivat mukavia, pyöräilevät lapset ja ohiajavat autot eivät paljoa kiinnostaneet. Pelotuksen aihe on vesilätäköt: Laki ei tahdo tulla lähellekään moista, samoin kovempi sade saa sen pelkäämään.

Omassa pihassa mikään ei pelota, ongelmana on lähinnä pihassa pysyminen, Laki kun sujahtaa nopsasti aidan raosta tai portin ali. Hessua se on oppinut kunnioittamaan. Rappuset Laki kulkee ylöspäin jo vauhdilla, alaspäin vähän maan vetovoimaa hyödyntäen. Aktivointipallo on päivittäisessä käytössä, sillä saan hetkeksi suunnattua sen tarmon pois minun kinttujeni puremisesta jotta voin esim. laittaa ruokaa!

Video Lakin pihaleikeistä löytyy täältä.

782521.jpg