44 vrk ja massu on melkoisen valtava. Tisseistä tulee jo tiristämällä maitotippa ja karvat nisien ympäriltä ovat harsuuntuneet ja tippuvat. Mahaa kokeilemalla tunnen kyllä pentujen ääriviivoja mutta en niiden liikkeitä, Laki ei anna koskea mahaansa ollessaan rentona ja kun se nousee kyljeltään päinmakuulle pennut tietenkin jähmettyvät.



Lakilla on kuumina päivinä jo varsin tukala olo. Se kyllä juoksee pihalla ihan täysiä mutta ei juuri hypi ovia tai edes puita vasten, ei edes oravan nähdessään :D. Eikä sillä ole aamuisin mikään kiire ulos, haukkumistakin se on vähentänyt. Ruokahalu on hyvä mutta närästyksen vuoksi olen nyt antanut ruuan kahdessa osassa ja pikkuhiljaa myös lisään annoskokoa.

Viikonloppuna annoin kaikille koirille matokuurin, Nemavettiä kuten ennenkin. Sitä ennen litoin myös Letulle ja Tulpalle punkkimyrkyt, Hartzin Ultra Guard Plussat, Lakille en ole enää viimekuussakaan laittanut ollenkaan ja tietenkin siltä on sitten punkkeja löytynyt. Vaikka joissain punkkitorjuntavalmisteissa sanotaan että ne sopivat tiineille nartuille, en uskaltaisi laittaa… tässä mitä minulla nyt on lukee kuitenkin että se EI sovi tiineille. En kylläkään tiedä miksi, vaikuttava aine siinä on phenetriini jonka taas toisaalla sanotaan sopivan… no en ota riskiä tietenkään. Samasta syystä eli eri lähteistä löytyvästä eri tiedosta johtuen en laita Lakille muunkaan merkkistä karkotetta.