Viikonloppuna Laki on ollut todella vaisu hoitamaan pentujaan. Se on kyllä putsannut kakat mutta on pysytellyt pentulaatikon ulkopuolella, ja kun se on mennyt laatikkoon, se on imettänyt istualtaan tai seisaaltaan vain pikaisesti. Pennut ovat jääneet nälkäisinä kiljumaan. Toisaalta isoimmat pennut osaavat käyttää jokaisen tilaisuuden hyökätä maitobaariin, vai mitä sanotte tästä:

 Kuvaaminen kielletty!

Ensin ajattelin että kyllä se Laki asiansa hoitaa kun pennut eivät sitten suuremmin ole valittaneet, mutta eilen illalla Laki ei mennyt laatikkoon vaikka siltä ihan valui maitoa itsekseen. Mittasin kuumeen ja sitähän oli 40,4! Yksi etutissi oli kova. Annoin sille Synulox-tabletin ja puolikkaan kipulääkkeen (Canidryl) ja tänä aamuna soitin eläinlääkäriin. 

Eläinlääkäri Päivi Kallioniemi  totesi saman suurehkon kovettuman minkä itsekin olin huomannut. Maito oli kuitenkin ihan hyvän nkäköistä eikä vilejlyssäkään ilmennyt mitään kauheita pöpöjä. Laki sai (taas) antibioottikuurin ja ohjeet imettää, eli nyt pennut liatetaan nisille vaikka väkisin ja ennenkaikkea tuo kipeä nisä pitää saada joka kerta tyhjäksi. Kaalinlehtiä ja lämpöhauteita voi käyttää apuna maidon virtaamiseen, ihan kuin ihmisilläkin.