Niinhän siinä sitten kävi, että pari päivää ultran jälkeen ei ollut enää yhtään epäselvää etteikö Laki olisi tiine. En nyt voi sanoa sitä isomahaiseksikaan mutta  sen vatsa heti kylkiluiden takaa levenee alaspäin ja kun käsiä liu'uttaa selästä suoraan alaspäin lanneosan kohdalla, tuntuu ensin sellainen kuoppa, sitten tuo levenevä vatsa. 

Tisut ovat myös alkaneet kasvaa, tässä vaiheessa nisiä on seitsemän, katsotaanpa sitten onko se myös pentujen lukumäärä vai onko sekin joku urbaani legenda. Toisaalta nisiähän saattaa löytyä lisää kun maito sitten aikanaan kunnolla nousee.

Laki on nälkäinen. Eihän se koskaan kuppia ole ylenkatsonut mutta nyt se lähes vei käsistäni voileivän jota tein itselleni, ja eräänä iltana kun otin koirat sisälle Laki alkoi haukkua, mitä se yleensä tekee vain odottaessaan kiihkeästi jotain, eli tässä tapauksessa ruokaa. No, koirat olivat syöneet jo kyseisenä päivänä joten puruluu sai toimittaa ruuan virkaa, ihan vielä en annoskokoa ala kasvattaa.

Viikonloppuna Laki kävi saunassa ja nautiskeli tovin ylälauteilla, siellä se yksin ollessaan myös vilkuili vatsaansa, ilmeisesti se tuntee jo pentujen liikkeet?!