7-viikkoissynttärin kunniaksi pennut pääsivät lääkäriin. Tiina ja Lahja tulivat apukäsiksi mutta homma sujuikin yllättävän helposti, oikeastaan vain autosta ja sinne takaisin roudaamiseen tarvitsin apua. Mutta kiva silti että oli seuraa :) Meillä oli kevythäkki ja pienempi kissaboksi joihin nämä juuri ja juuri mahtuivat... Autossa jaettiin porukka vähän väljemmin osa isoon häkkiin.

Pennut tutkittiin syntymäjärjestyksessä ja sainkin lääkäriltä kiitosta siitä että tunnistin pennut hyvin. Pennut käyttäytyivätkin hyvin ja kukaan ei ollut oksentanut matkalla, toisaalta ne eivät olleet saaneet aamuruokaakaan. Takaisinpäin ajaessa ne kuitenkin kakkivat kaikkiin koppeihin...

Förstillä, Kakella ja Mustatytöllä oli CRD, muita silmämuutoksia ei löytynyt. Förstillä, Iso-Iitalla ja Tähdellä oli napatyrät, näistä Iso-Iitan tyrä oli jo kuroutunut eikä näinollen enää kasva. Kahden muun tyrää täytyy vielä seurata.

Kaikilla pojilla oli pallit tunnettavissa mikä on hyvä juttu kun suvussa kivesvikaa kuitenkin on.

Muutamaa pentua eläinlääkäri mainitsi vähän hoikaksi. Kehoitti lisäämään ruokaan herkkuja kuten kermaviiliä ja jauhelihaa. Nyt kun pääruokana on vain nappula, nirsoimmat syövät vain nälkäänsä ja isoimmat syövät sitten loput. Lisäksi matokuuri täytyy antaa nyt, niin olin suunnitellutkin.