Päivät kuluvat ja pentu kasvaa. Mitään suurempia kehitysharppauksia nyt ei ole tullut, toki kävely on koko ajan varmempaa ja silmät alkavat selvästi jo nähdäkin jotain. Ruottisen Johanna kävi meitä katsomassa ja Laki varsin vieraskoreasti nukkui miltei koko ajan. Lettu oli aika kireänä, toisaalta se halusi tervehtiä tuttua ihmistä ja toisaalta estää Johista menemästä pennun luo.

Johannakin tutki Lakin napaa ja oli sitä mieltä ettei vielä ainakaan syytä huoleen. Jos pullistuma ei kasva se on niin mitätön ettei vaivaa. Tokihan on mahdollista että se kasvaa pennun mukana ja sitten sitä on näytettävä lääkärille.

Koska Laki oli Johannan käydessä melko rauhallinen, ei tullut otettua valokuviakaan. Nimittäin luulen että siitä saisi jo varsin hyvän poseerauskuvan kun olisi kädet pitelemässä kameraa ja toiset asettelemassa pentua. Omat otokseni eivät aina "ehdi" H-hetkeen...:
704455.jpg

Viikonloppuna kävin PetExpo-messuilla. Tarkoituksena oli etsiskellä Lakille pentupanta, mutta kuinkas siinä kävikään... käsiin osui tuo ihanainen ja laadukas panta, joka on vielä vähän iso... 
No, ehkä omasta kaapista löytyy joku pentukokoinen talutusväline.
704461.jpg