767409.jpg

Juuri kun itse olin ajatellut alkaa varovasti vierottaa Lakia, näyttivät sekä se itse että Lettu päättäneen tehdä saman asian. Vaikka ne ovat olleet yöt vielä yhdessä, monesti huomaan niiden nukkuneen eri puolilla "kotia". Tissi ei tunnu enää kovin tärkeältä. Viime yöksi Laki jäikin sitten ensimmäistä kertaa yksin ja hyvin se nukkui miltei aamuun asti. Puoli kuudelta se alkoi haukkua ja minä kävin päästämässä Letun sen luokse. Seuraavan kerran tissiteltiinkin sitten vasta iltapäiväruuan jälkeen klo 17 maissa!

Ruokaa Laki on nyt saanut kolmesti päivässä ja luulenpa ettei se sitä neljättä ateriaa tarvitsekaan. Iltapäiväruualla olen vähän "puuhastellut" sen kanssa, eli lähinnä syöttänyt osan kädestä jotta tuo oppii että ohjaajan käsi on se mikä kannattaa aina tarkistaa. Siitä sitten jalostetaan perusasentoja ja seuraamista, sitten kun niiden aika on. Ruuan jälkeen usein leikitän sitä, silloin se yleensä on innokkaimmillaan ja taistelee hienosti patukasta tai narulelusta. Hampaitaan se käyttää aika estotta ja voimakkaasti. Leikkiessään se pitää kovaa ääntä, murisee, haukkuu ja ärhentelee.

Lettu edelleen syö Lakin kakat, ja olenkin yrittänyt viedä Lakia kakalle eri puolelle aitaa kuin missä Lettu on. Laki tekee kakat joka kerta ulos! Luulenpa että sen sisäsiitiksi opettaminen ei tuota ongelmia jatkossakaan.

Letulla ongelmat kuitenkin jatkuvat: vain neljä päivää antibiootin loppumisen jälkeen huomasin että se juo taas todella paljon, ja tumma vuoto alkoi seuraavana päivänä (maanantaina). Nyt se ei kuitenkaan ehtinyt vaikuttaa muuten kipeältä ja ruokahalu on säilynyt, eikä vuotokaan ole niin rajua kuin silloin eka kerralla. Haettiin lisää antibioottia kuitenkin, nyt "kevyt" 20 päivän kuuri. No, toivottavasi sillä selvitään.

Laitan tähän vielä äiti-lapsi-leikkikuvia: Lettu opettaa Lakia kovasti - ja kivasti!

767465.jpg

767468.jpg

767471.jpg